NyhedLinkedIn Kursus

Professionelle netværkere er da online

LinkedIn har over 170 mio. brugere på verdensplan og 970.000 profiler i Danmark alene. Derfor er det et oplagt redskab for professionelle netværkere, der kan bruge LinkedIn til at give overblik over og udnytte de mange muligheder i deres netværk. 

Det var ligeledes oplagt, at NetSam afholdt et kursus i brug af LinkedIn for medlemmer og interesserede gæster. Formålet med netværk er altid at udvide horisonten, og kurset gav både deltagerne mulighed for at møde nye mennesker personligt, og for at holde kontakten fremover via nettet.

Dagens guide var Allan Lind fra Xpectmore, som har arbejdet med LinkedIn professionelt i flere år og løbende følger udviklingen af tjenesten. Kurset gennemgik alle de vigtigste funktioner på LinkedIn og gav tips til bedre netværkssøgninger inden for salg og vidensdeling.

Allan fortalte levende om, hvordan kontakter på nettet kan bruges præcis ligesom personlige kontakter - med den ekstra finesse at LinkedIn også informerer dig om, hvem dine kontakter kender. Det giver langt flere muligheder for at finde fælles forbindelser til potentielle kunder, så du ender med langt flere varme end kolde kontakter.

Som redskab for vidensdeling er LinkedIn også uovertruffent. Dels kan man altid søge efter eksperter inden for bestemte felter. Dels er der masser af diskussionsgrupper for fagfolk - og selvfølgelig mulighed for at oprette egne grupper.

Vi kan roligt kalde arrangementet en succes for deltagerne, så mon ikke der dukker lignende NetSam-arrangementer op i fremtiden?

Skrevet d. 05/09-2012