NetSamNetværk & Samarbejde

NetSam
Navn Jørgen Lajer
Titel Ejer
Email info@netsam.dk
Sektor Netværk
Website www.netsam.dk
LinkedIndk.linkedin.com/in/jorgenlajer

NetSam er for dig, der ønsker at løfte din virksomhed i et målrettet og gennemprøvet netværks koncept. Strategien for samarbejdet er lige så enkel, som den er effektiv.

En Kendt Lars Larsen sagde engang ”Hvad hjælper det at have et kanon godt produkt til den rigtige pris, hvis der ikke er nogen der ved det”...

Professionelle markedsførings kampagner er dyre, med risiko for, at investeringen drukner i de enorme mængde af reklamer, der findes overalt, hvor vi færdes.

Reklamestrategien over alle er mund-til-mund markedsføring gennem det naturlige netværk.

I NetSam samarbejdes ud fra et struktureret, gennemprøvet og målrettet program, som generere et  flow af  personlige kontakter, via anbefalinger, til potentielle kunder.

Vi lever i et samfund, som domineres af folk, der kender hinanden.

NetSams aktive medlemmer er bevidste om, at netværk og samarbejde er en vigtig nøgle til at åbne døre hos nye kunder og leverandører, nye ideer og vinkler på problemer, som du ikke selv kan løse.

De bedste kunder kommer oftest gennem personlige anbefalinger.

De fleste mennesker du møder har 450 kontakter eller flere!

Hvis der i din NetSam gruppe f.eks. er 25 medlemmer, vil du i princippet have mulighed for at få personlige relationer til ca. 12.500 personer.

Professionelt netværk er dermed den eneste måde, med så lille økonomisk investering,  at kunne opnå et så stort personligt kunde potentiale. 

Det er ingen tvivl om, at netværk kan give kunder. Det er især fordi det er rarere og mere trygt at handle med nogen vi kender i forvejen eller vi har fået anbefalet end at slå tilfældige leverandører op på de gule sider eller internettet.

Du er velkommen til at deltage som gæst på et af vore netværks møder. Her får du mulighed for at profilere dig og din virksomhed over for et bredt netværk at virksomheder, og samtidig kan du se hvordan professionelt netværks samarbejde virker i praksis.