Dana - de selvstændigesDana de selvstændiges

Navn Jesper Breindahl
Titel konsulent
Email jbr@dana.dk
Sektor A-kasse for selvstændige
Website www.dana.dk

Dana er A-kasse for Danmarks selvstændige.

Du kan sikre din indtægt i vores specialiserede A-kasse for firmaejere - på samme niveau, som lønmodtagere har en indtægtsforsikring.

NYT:

Dana er partner på www.ivaekst.dk Her er E-conomics ny partner og tilbyder hostet regnskabsprogram med de 3 første måneder gratis.

NYT:

For Danamedlemmer: Ny I-Phone 4 eller 5 med Ervhvervsomstilling og Fri tale, sms, mms og 25 Gb Data samt 3 ekstra SIMkort til datadeling. KUN KR. 349 hos Danas samarbejdspartner 3Mobil . http://ny.dana.dk/medlemsfordele/de-selvstaendiges-medlemstilbud/Dana%20Mobil/Sider/default.aspx

Det vigtigste er det personlige møde med dig for at svare på dine spørgsmål om din sikring, uanset om du er nystartet eller om du har været i gang nogle år, men bare ikke har fået skiftet din a-kasse.

Ud over selve forsikringsdelen som jo er reguleret af lovene om arbejdsløshedsforsikring og efterløn, bidrager Dana og vores partnere til en bedre virksomhedsstart.

Dana underviser på iværksætterkurser i hele landet og deltager på iværksætterrådgivning. Se mere på www.dana.dk og på www.ivaekst.dk hvor Dana er partner.

Dana arrangerer temaaftener og seminarer, der giver dig viden og gør dig til en bedre selvstændig.

Du kan som medlem trække på vores gratis e-mail rådgivning med en række specialistfirmaer - og du kan også spare penge på f.eks. brændstof, el, pensionopsparing, forsikring, personalerådgivning og forsikring. Flere på vej.

Dana øser af sin viden om forsikringsdelen i netværk, hos revisor- og rådgiverbranchen og man kan trække på os som indlægsholdere i erhvervsklubber.